úterý 19. září 2017

Smrtící byznys Hany Hindrákové právě najdete na pultech knihkupectví...


... a rozhodně byste knihu neměli přejít bez povšimnutí. 

Už po přečtení anotace vám musí být jasné, že půjde o závažné téma, které by nemělo zůstat skryto. Když mě oslovila autorka Hana Hindráková, zda bych mohla na svém blogu zveřejnit upoutávku na knihu, neváhala jsem. 

Smrtící byznys
Ellen dorazí do Ugandy, země plné bídy, aby na zdejší klinice pomáhala trpícím dětem. Iluze o léčbě ji brzy přejdou. Děti, které dostaly falešné léky na malárii, totiž umírají. Když se Ellen obrátí na tamní Organizaci pro boj s falešnými léky, udělá osudovou chybu. Nemohla tušit, že za výnosným kšeftem stojí někdo s hodně dlouhými prsty… Ona teď musí zachránit jak děti, tak sebe.

Cituji autorku:
Smrtící byznys je román, který vznikl za přispění Státního ústavu pro kontrolu léčiv, Světové zdravotnické organizace, Interpolu a dalších institucí. Jeho hlavním tématem je problematika falešných léků dovážených z Číny. Jedná se o léky, které v lepším případě místo účinné látky obsahují mouku nebo cukr, v horším případě jed na krysy, nemrznoucí kapalinu, rtuť, leštidlo na parkety a jiné jedy či chemikálie.

Podle Světové zdravotnické organizace se jedná o jeden z největších problémů světového zdravotnictví!

A zde si můžete přečíst malou ukázku.

Jinak autorku Hanku Hindrákovou jistě znáte, píše knihy z afrického prostředí a napsala také thriller Lovci lebek.

Kniha vyšla 18. září u nakladatelství Alpress a zde ji můžete zakoupit. Samozřejmě si ji můžete objednat také na stránkách autorky Hany Hindrákové.

Mějte se krásně.

Vaše Šárka ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář ♥